aminmolayi35

۱۰ مطلب در آبان ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

رفع مشکلات لپ تاپ در محل یا منزل توسط شما

از بین وسایل الکتریکی تنها لپ تاپ و یا کامپیوتر ویژگی منسوخ شدن اجزا و قطعات را ندارد. بلکه سایر وسایل و تجهیزات الکتریکی این ویژگی را دارند و باعث ایجاد کوهی از زباله الکترونیکی می شوند.ارتقا لپ تاپ در محل توسط خود شما ممکن است بسیار ساده تر از تصورات شما باشد. بنابراین رافیکس در این مقاله سعی دارد کمک های بسیار ساده جهت ارتقا لپ تاپ ارائه دهد.

تعمیر لپ تاپ cpu یا gpu لپ تاپ

قطعات حساس موجود در لپ تاپ مانند مادربرد و قطعاتی که مادر برد آن ها در در خود جای می دهد انند کارت گرافیک GPU، پردازنده مرکزی CPU، در صورت خراب شدن، به سختی و یا با هزینه های بالا انجام می شود.

برای تعمیر یا تعویض cpu و gpu کلیک کنید.

مشکلات سیستم عامل لپ تاپ

نشانه ها

اگر صدای لپ‌تاپ نرمال است، هارد دیسک به نظر درست کار می‌کند و ارتقا لپ تاپ لازم نیست؛ اما اگر صفحه کامپیوتر شما بالا می‌آید ولی کامپیوتر شما با نرم‌افزارهای مخرب آلوده شده یا دارای گرداننده‌های سخت‌افزاری ناپایدار است که باعث ایجاد صفحات آبی می‌شوند احتمالاً مشکل از سیستم عامل است.

راه حل

حالت Safe Mode یکی از راه‌های ارتقا لپ تاپ در این حالت است. در رایانه‌هایی که بدافزارها به آن نفوذ کرده‌اند یا این ‌که باگ‌های زیادی در آن مشاهده می‌شود، راه حل رفع عیب لپ تاپ این است که حالت ایمن کامپیوترتان را با کم‌ترین کمک از درایوها و سرویس‌ها راه بیندازید. در حالت امن کامپیوتر هیچ نرم‌افزار و یا سرویسی لود نمی‌شود. حتی آن‌هایی که در خود ویندوز (اورجینال) موجود بوده اند از قبل کم‌تر خواهند شد. این راه حل مناسبی برای حذف بدافزار یا نرم‌افزارهای معیوبی است که سیستم بدون آن‌ها عملکرد بهتری دارا می‌شود. همچنین محیطی فراهم می‌کند که می‌توان تعمیرات لپ تاپ را انجام داد.

  • amin molayi
  • ۰
  • ۰

دوربین مداربسته دام

دوربین های مداربسته دام یا گنبدی، بیشترین استفاده را در نظارت و امنیت فضاهای بسته دارد.نام این دوربین ها از شکل نیم دایره ی پایه ای که دوربین روی آن قرار می گیرد، گرفته شده است این نوع پایه ها و شکل ظاهری برای جلب توجه کمتر دوربین به کار می رود. البته هنگام نصب دوربین مداربسته دام این پوشش ها دوربین را مخفی نمی کنند. پایه های نیم دایره ای شکل، زاویه دید دوربین را مخفی می کنند؛ از این رو سارقان نمی توانند زاویه مناسب برای دور ماندن از دید دوربین را تشخیص دهند.
اکثر این دوربین‌ ها لنزهایی wide با فاصله کانونی کوچک (۳،۶ یا ۴ میلیمتر) دارند. قسمت هایی از دوربین مداربسته که امکان چرخش، گردش و زوم سریع را فراهم می کند، “اسپید دام” نامیده می شوند.
دوربین های مداربسته دام امکان حرکت دوربین را برای اپراتور فراهم می آورد. برخی از این دوربین ها نیز قابلیت زوم و چرخش خودکار را در فاصله های زمانی مشخصی دارند. این دوربین ها می توانند فضایی بیشتری را تحت پوشش قرار داده و حتی در نور کم نیز کار می کنند.


 انواع دوربین مداربسته



دوربین مداربسته بولت

دوربین های مدار بسته بولت دارای شکلی استوانه ای و مخروطی هستند که شکلی مشابه با گلوله تفنگ دارند. این دوربین ها برای مشاهده فاصله های  طولانی استفاده می شوند. این دوربین ها معمولا تنظیمات گردش، چرخش و زوم را ندارند و برای ضبط تصاویر از یک مکان ثابت و منطقه خاص کاربرد دارند.
دوربین مداربسته بولت قابلیت نصب بر روی دیوار و سقف را دارند و هم برای مکان بسته و هم برای فضای باز کاربرد دارند. دوربین های مداربسته بولت اگر در پوششی محافظ قرار بگیرند، ضد آب می شوند. این پوشش، دوربین را از گردوغبار، بارش برف و باران، تگرگ و دیگر عناصر تخریب کننده محافظت میکند .

 

انواع دوربین مداربسته و کاربرد آن
  



این نوع از دوربین‌ ها قابلیت دید در شب (بااستفاده از مادون قرمز) دارند و می‌توانند در شرایط نوری بسیار تاریک به راحتی تصویربرداری کنند.


دوربین مداربسته C-Mount

دوربین مداربسته C-Mount امکان تعویض و جابجایی لنز را دارد. این قابلیت باعث می شود که این دوربین ها کاربری های متفاوتی داشته باشند. لنزهای استاندارد دوربین مداربسته می توانند فاصله ۳۵ تا ۴۰ فوتی را پوشش دهند. دوربین های مداربسته C-Mount امکان استفاده از لنزهای خاص را دارند که امکان پوشش دهی مسافت های بیشتر از ۴۰ فوت را نیز فراهم می آورند.


دوربین مداربسته روز وشب

این نوع از دوربین ها در محیط های معمولی و همچنین کم نور، کارکرد بهتری دارند. این دوربین ها از نور مادون قرمز استفاده نمی کنند ولی در شرایط مختلف نور و تاریکی تصاویر با کیفیتی ثبت می کنند. دوربین های روز و شب برای نظارت بر امنیت فضاهای باز مناسب هستند. در مکان هایی که دوربین های مادون قرمز عملکرد خوبی نداشته باشند، از دوربین های روز و شب استفاده میکنند. این دوربین ها در مقابل تابش مستقیم نور خورشید مقاوم اند و به صورت ۲۴ ساعته و ۷ روز هفته کاربرد دارند.

انواع دوربین مداربسته و کاربرد آن



دوربین مداربسته دید در شب یا فرو سرخ

دوربین های دید در شب از LED مادون قرمز استفاده می کنند و مناسب فضاهای باز و کم نور هستند. با به کارگیری دوربین‌ های دید در شب می‌ توان در تاریکی شب، یک شخص را از فاصله ۱۸۳ متری ببینیم. تکنولوژی به کار رفته در این دوربین ها به دو روش کار میکنند:
۱ – آشکارسازی تصویر: در قسمت پایینی طیف نوری مادون قرمز نور کمی وجود دارد که جمع شده و طوری تقویت می‌ شود که ما بتوانیم آن را ببینیم.
۲ – تصویربرداری حرارتی: در این حالت طیف نوری مادون قرمز در قسمت بالایی جمع شده و طیف به صورت نور منعکس نشده بلکه به صورت گرما منتشر می‌ شود. اجسام گرم این نور را به اجسام سردتر مثل میز یا یک ساختمان متصاعد می‌ کنند.

انواع دوربین مداربسته حرارتی

دوربین مداربسته شبکه ای و IP

این دوربین ها هم ازنوع بی سیم و هم از نوع با سیم وجود دارد. نوع اینترنتی آن ها تصاویر را از طریق اینترنت و پهنای باند انتقال می دهند.
نصب دوربین مداربسته  IP آسان تر از دوربین های آنالوگ است، زیرا نیاز به کابل کشی جداگانه وتقویت منبع تغذیه ندارند و تصاویر را در مسافت های طولانی انتقال می دهند.

انواع دوربین مداربسته شبکه ای

دوربین مداربسته بی سیم

همه دوربین های بی سیم از تکنولوژی IP استفاده نمی کنند. این نوع از دوربین ها می توانند تکنولوژی های بی سیم و جایگزین دیگر را نیز به کارگیرند. صرف نظر از نوع انتقال تصاویر، مزیت اصلی این دوربین ها انعطاف پذیربودن آن در نصب است.

دوربین مداربسته با کیفیت HD

این دوربین ها برای مکان های حساس مثل بانک ها کاربرد دارند. این دوربین ها از قابلیت زوم کردن روی تصاویر با وضوح بسیار بالا را دارا هستند.

دوربین مداربسته hd

دوربین مداربسته گردان یا PTZ

انواع دوربین مداربسته گردان ptz

این دوربین ها شبیه دوربین های اسپید دام هستند و دارای قابلیت گردش در جهت های مختلف و زوم کردن در یک زاویه خاص را دارند. همچنین این دوربین ها دارای یک بدنه دام شکل و یک پایه با توجه به شرایط نصب هستند. یکی از قابلیت های مهم دوربین های مداربسته گردان امکان تعریف کردن تعداد مشخصی preset برای دوربین است. این پریست ها به شما این امکان را می دهد که دوربین را طوری تنظیم کنید که به صورت برنامه ریزی و زمان بندی شده، محل هایی مشخص را به ما نمایش دهد.

  • amin molayi
  • ۰
  • ۰

قصه صوتی کودکانه

داستان صوتی کودکانه

اهمیت کتاب و کتاب خوانی بر هیچ کس پوشیده نیست و همانطور که میدانیم یکی از مهم‌ترین روش های افزایش توانمندی‌های کودک، کتاب خواندن برای وی است. شاید پیش خود فکر کنید کودکان با خواندن کتاب فقط مدتی را در کنار مادر یا پدر به آرامش سپری می‌کنند و تنها فایده آن خوب به خواب رفتن کودک است اما این کار نه تنها برای امروز کودک مفید است بلکه روی شخصیت آینده وی نیز تاثیر مستقیم دارد.کودکان نیازمند آموختن مهارت‌های زندگی است و کتاب، منبعی مورد اعتماد در این زمینه است.

 

شما به عنوان والدین کودک خود می‌توانید یک علاقه مستمر و بی پایان را به یادگیری در فرزندتان ایجاد کنید به این ترتیب که: شما برای فرزندانتان کتاب می‌خوانید و آن‌ها به تدریج عشق و علاقه به داستان و شعر یافته و خودشان خواهان خواندن کتاب‌های مختلف می‌شوند و خواندن را آغاز و تمرین می‌کنند تا اینکه بالاخره به آن جایی می‌رسند که با کتاب تفریح کرده و از خواندن آن لذت می‌برند و هر روز تشنه کسب اطلاعات جدیدتر می‌شوند.
کتاب خوانی برای بچه ها، تمرینی برای کسب مهارت های اجتماعی، تعامل و گفت وگو با دیگران و نیز تمرین و تجربه ای برای خوب گوش دادن به شمار می رود همچنین قصه خوانی، گنجینه های واژگانی کودکان را پربار کرده و آنان را برای خواندن و نوشتن بهتر آماده می سازد و گوش دادن به داستان برای کودک تمرینی برای گفت وگو و احترام گذاشتن به دیگران نیز تلقی می شود.هرگاه به هنگام قصه خوانی و قصه گویی، بدون تکیه بر قصه کتاب، کودک را به مشارکت در ادامه دادن به قصه ترغیب کنیم، تعبیرها، اشاره ها، شخصیت پردازی ها و استفاده از واژه هایی که او برای بیان مقصود خود برمی گزیند، سبب تقویت تخیل و نیروی ابتکار در وجود کودک می شود. خواندن کتاب برای کودکان در گسترده تر شدن دایره لغات کودک، پرورش خلاقیت و کنجکاوی، افزایش تمرکز، یادگیری روش های حل مساله و آمادگی کودک برای ورود به مدرسه بسیار تاثیرگذار است. همچنین کتابخوانی یکی از فعالیت های بسیار خوب و مفید برای تقویت ارتباط کودک با پدر و مادر است. گنجاندن ساعت کتابخوانی روزانه، مثلا قبل از ساعت خواب کودک میتواند عادت به کتابخوانی را در کودک ایجاد کند. هرزمان که کودک تمایلی به خواندن کتاب نشان نداد، اصرار نکنید و ادامه ی کتاب را به زمانی که تمرکز لازم برای این کار را دارد موکول کنید. سعی کنید کتاب ها را براساس علاقمندی کودکتان انتخاب کنید. وقتی درمورد موضوعی کنجکاوی نشان میدهد کتابی در رابطه با آن موضوع به او هدیه بدهید. در زمان خواندن کتاب کاملا با کودک همراه شوید و به دنیای کتاب سفر کنید، میتوانید بعضی از قسمت های کتاب را همراه با کودکتان بازی کنید. 

 

 

البته باید توجه داشت که گزینش قصه خوب و مناسب با توجه به سن کودکان هم از اهمیت ویژه ای برخوردار است. مساله انتخاب کردن کتاب مناسب، با توجه به انبوه کتبی که در اختیار شماست، مشکلی اساسی است. سعی کنید کتابی را برای فرزند خود انتخاب کنید که: حتما در گذشته آن را خوانده و محتوای آن را پسندیده باشید، احتمال می‌دهید برای کودک جالب توجه است و از خواندن آن لذت می‌برد، اطلاعات عمومی‌مناسبی را در باره جهان اطراف به کودک می‌دهد، به کودک کمک می‌کند تا احساس کند که توانایی‌هایی دارد که تاکنون به آنها توجه نکرده است و در سایه تلاش و کوشش می‌تواند آنها را به‌دست آورد، به کودک کمک می‌کند که بداند در دنیای اطراف او کودکان دیگری هم هستند که شرایط مشابهی با او دارند و با آن مشکل به‌خوبی کنار آمده‌اند یا آن را حل کرده‌اند.

فواید کتابخوانی برای کودک

  • در مدرسه عملکرد بهتری دارند.

  • گنجینه لغات آنها پربارتر است.

  • در نوشتن انشا مشکلی ندارند و به شکلی خلاق می نویسند.

  • از نظر دستور زبان و نوع به کارگیری جملات، دقیق تر هستند.

  • منظور خود را در نوشتن، بهتر بیان می کنند.

  • عزت نفس و اعتماد به نفس بالاتری دارند.

 

خصوصیات کتاب کودک

  • کتاب خردسالان باید پر از تصاویر با رنگ های شاد و براق باشد و نوشته های کمی داشته باشد.

  • کتاب باید محتوای خلاقانه داشته باشد و خواندن آن برای کودک هیجان انگیز و جالب باشد.

  • تقسیم بندی کتاب باید به گونه ای باشد که خواندن کتاب را برای کودک آسان کند.

  • داستان باید دارای محتوای آموزشی نیز باشد

  • کتاب خوب برای کودکان باید شخصیت هایی داشته باشد که بتوانند در شرایط سخت قادر به تصمیم گیری درست شود

  • کتاب پایان خوشی داشته باشد

  • amin molayi
  • ۰
  • ۰

قصه کودکانه

داستان کودکانه

 

اگر کودک در خانواده داشته باشید و برای او کتاب جالبی بخوانید؛ متوجه خواهید شد که چندین بار از شما درخواست

می‌کند که همان کتاب را برایش بخوانید. شاید بعضی وقت‌ها تکرار درخواست خواندن کتاب آن‌قدر زیاد شود که شما را

متعجب کند، این حالت در مورد دیدن فیلم‌های موردعلاقه‌ی کودکان نیز صدق می‌کند.

 

چرا چنین اتفاقی می‌افتد؟ وقتی‌که بیش‌تر دقیق می‌شویم، می‌بینیم هر بار که داستان را برای کودک می‌خوانیم او به یک

بُعد از داستان، دقت ویژه‌ای می‌کند؛ به‌عنوان‌مثال، دفعه‌ی اول پیگیر ماجرای داستان است تا ببیند که اتفاق‌های داستان

چگونه شروع شده و چگونه تمام می‌شوند و چه سرانجامی برای شخصیت‌های داستان پیش می‌آید ولی در دفعه‌های بعد

به چیزهای دیگری دقت می‌کند؛ مثلاً در دفعه‌ی دوم احتمال دارد که عکس‌های کتاب برایش جذاب‌تر باشند و در دفعه‌ی

سوم نوع روابطی که در داستان است توجه کودک را بیش‌تر جلب کند؛ مثلاً این شخص، خواهر آن شخص دیگر است و

همین حالت است که داستان را برای کودک جذاب می‌کند البته خیلی از اتفاقات برای کودکان، بکر و ناشناخته است و آن‌ها

در کتابی که برایشان خوانده می‌شود سعی می‌کنند که این ارتباطات را کشف کنند، ارتباطاتی که به نظر ما بزرگ‌سالان،

خیلی عادی هستند.

 

(چرا باید مثل کودکان کتاب بخوانیم!)

 

حالا می‌خواهیم همین روش را در نوشتن کتاب خودمان به کار ببریم. بیایید در نوشتن کتاب، ما هم کودک بشویم،

منظورم از این سخن این است که یکی از بهترین روش‌ها برای این‌که کتاب خیلی خوب و پرفروشی تهیه کنید این است که

یکی از کتاب‌هایی که به نظرتان در رشته‌ی کاری شما جزو کتاب‌های شاخص است و منظورتان این است که درنهایت،

کتابی به آن سبک و سیاق بنویسید را انتخاب کنید و چندین بار آن را بخوانید؛ آن‌قدر بخوانید که زوایای پنهان آن کتاب

برای شما روشن شود؛ به‌عنوان‌مثال، اگر می‌خواهید داستان بنویسید؛ یک کتاب داستانی خیلی شاخص در رشته‌ی خودتان

انتخاب کرده و آن را چندین بار خوانده و سپس سؤال‌های در پی آمده را از خود بپرسید:

  • در داستان چه اتفاقی می‌افتد؟
  • روابط و شخصیت‌ها چه حالتی دارند؟
  • نویسنده داستان را چطور شروع کرده است؟
  • نویسنده، داستان را چطور تمام کرده است؟
  • آیا «فلاش‌بک یا بازگشت به گذشته «هایی وجود دارد؟
  • این فلاش‌بک‌ها در کجای داستان مورداستفاده قرار گرفته‌اند؟

 

(چرا باید مثل کودکان کتاب بخوانیم!)

 

اگر می‌خواهید کتابی کاربردی بنویسید باز با همین روش، کتاب کاربردیِ مدنظر و موردپسندتان را چندین بار بخوانید و

متوجه شوید که نویسنده چه روش‌ها و شگردهایی به کار برده که کتابش مورد استقبال قرار گرفته است.

جمع‌بندی من این است که بهترین روش برای نوشتن یک کتاب خوب، خواندن متعدد و چندین‌باره‌ی کتابی است که قبله‌ی

کار ما است. شما هم حتماً این کار را انجام دهید.

 

  • amin molayi
  • ۰
  • ۰

قصه کودکانه رایگان و داستان کودک ، همواره در رشد زبان کودک و کمال ذهنی و فرهنگی کودک موثر است و به نوعی زندگی اجتماعی و فرهنگی ، رفتار ، تفکر ، احساس ، اخلاق و اعتقادات را بیانگر است . انسان ها در قصه گویی معمولا نیازها و خواسته هایشان را با زبان ساده و قابل فهم در قصه بیان می کنند .

متخصصان روانشناسی ضمن اینکه بر نقش قصه گویی در سلامت روان کودک تاکید می کنند ، قصه گفتن را برای تکامل مغز لازم می دانند . با گفتن قصه و افسانه به کودکان علاوه بر شناسایی صدای والدین ، صحبت کردن برای کودک راحت تر می شود و زبان کودک برای بیان کلمات صحیح بهتر می شود . صحبت کردن با زبان کودک ، دلیلی برای تاخیر در تکامل گفتار نیست اما بهتر است که از لغات بزرگسالان با صدای بچه گانه استفاد کرد .

کودکانی که اختلالهای رفتاری دارند در بیشتر مواقع مورد سرزنش و تنبیه قرار گرفته اند . گاهی بیش از حد شیطنت و رعایت نکردن حقوق دیگران یا بالا بودن هیجانات در کودک با برخورد نادرست والدین همراه بوده که این عاملی برای افسردگی کودک خواهد بود . بسیاری از ناتوانی های این کودکان از رفتارهای آن ها ناشی می شود و قصه درمانی که از فنون بازی درمانی است ، راهی برای درمان افسردگی و درمان اضطراب کودک است .

تاثیر قصه ها و افسانه ها در کودکان 

کودکان از طریق داستانها با حقایق و تجربه های زندگی آشنا می شوند . تاثیرپذیری از شخصیتهای قصه ، کمک به کشف معنای منحصر به فرد بودن و توانایی برای برقراری ارتباط واقعی بین افکار و احساسات را در کودک افزایش می دهد و راهی مناسب برای درمان افسردگی و اضطراب کودک است چرا که بسیاری از قصه ها شادی آور هستند .

وقتی کودکی قصه ای را می شنود ، ممکن است یک چهره ی به ظاهر نفرت انگیز ، به دوست داشتنی ترین چهره تبدیل شود و اعتقاد به قصه به او جرئت می دهد در نخستین برخورد با یک کودک ناشناس خود را کنار نکشد .

قصه گویی و خواندن داستان کودکانه ، مهارت کلامی کودک را افزایش می دهد و در رشد زبان کودک تاثیر گذار است .

همزمان که کودک کلمات و عبارات جدید یاد می گیرد با پیچیدگی های زبان نیز آشنا می شود . قصه گویی به کودک کمک می کند که طبق یک الگوی منظم نحوه تلفظ کلمات و عبارات را بیاموزد و مهارتهای شنیداری خود را افزایش دهد و به موجب آن حافظه کودک نیز تقویت می شود و به آرامش و ایفای نقش کودک کمک خواهد شد .

بسیاری از کودکان عادت دارند کارها را از روی عادت یاد بگیرند و فهم درستی از آن ندارند . قصه گویی بصورت فعالیتی منظم می تواند ، باعث شود کودک از آن چیزی که می شنود ، درک درستی داشته باشد و از آن در مهارت ایفای نقش استفاده کند .

از طریق قصه گویی بسیاری از ارزشهای اخلاقی مثل : شجاعت ، نوع دوستی ، امیدواری و … در کودک تقویت می شود .

 

نقش قصه گویی در سلامت روان کودک 1

قصه گقتن پدر برای کودکان

بهترین شیوه برای گفتن قصه به کودک چگونه است ؟

بهترین و موثرترین شیوه ی قصه گویی به کودک اینگونه است که بعد از گفتن هر قصه یا هنگام قصه گویی به کودک فرصت دهیم فکر کند و درباره آن حرف بزند و نظرخودش را بیان کند . این روش از نظر عاطفی و عقلی برای کودک بسیار مفید است .

قصه ها باید :
سرگرم کننده باشد و توانایی ذهنی را در کودک افزایش دهد .

باید نیازهای درونی کودک را جدی بگیرد و اعتماد به نفس کودک را افزایش دهد و مهارت ایفای نقش را در او تقویت کند .

همچنین باید گنجینه لغات کودک و حس استقلال طلبی و خلاقیت در کودک  را افزایش دهد و تخیل کودک را فعال کند و موجب تقویت قدرت شود و کودک اعتماد به خود و آینده پیدا کند .

مشاوره تلفنی در مورد نقش قصه گویی در سلامت روان کودک

  • amin molayi
  • ۰
  • ۰

آموزش تعمیر لپ تاپ در پارسیان رایانه از مبتدی تا پیشرفته (از صفر تا صد) صد در صد تضمینی همراه با کارهای عملی که تمام آنها (مادربرد و لپ تاپ) با ایرادهای واقعی می باشند توسط تعمیرکاران حرفه ای و باتجربه انجام تعمیر می شوند.

کلیه کارورزان محترمی که به این موسسه جهت آموزش تعمیرات لپ تاپ مراجعه می نمایند  در پایان دوره می توانند به راحتی لپ تاپ ها و مادربردها را در کارگاه های خود تعمیر نمایند.

کلیه عزیزانی که می خواهند آموزش تعمیرات لپ تاپ را به صورت تخصصی یاد بگیرند بدون هیچگونه مشکلی در پایان دوره بصورت حرفه ای شروع به کار می نمایند.

پارسیان رایانه کلیه آموزش های خود را تضمین می کند و اگردر پایان دوره ناراضی و یاد نگرفتید کلیه وجه پرداختی شما کامل مسترد خواهدشد.

جهت انتقال سریع و سهولت در آموزش تعمیرات لپ تاپ ما اقدام به تعمیرات تخصصی در حضورکارورزان و دانشجویان انجام می دهیم و کارگاه های مجزا و مجهز در امور آموزشی تعمیرات لپ تاپ جهت راحتی کار شما ساخته شده است.کلیه لوازم کارگاهی زیر نظر تعمیکاران در اختیار شما عزیزان می باشند.

کلیه هنرجویان در هر سطحی از اطلاعات و یا سایر رشته های تحصیلی  می توانند در دوره های آموزشی تعمیرات لپ تاپ شرکت کرده و به راحتی به یک تعمیرکار حرفه ای تبدیل شوند.

مدت دوره آموزشی تعمیرات لپ تاپ تا زمان یاد گیری کامل شما در پارسیان رایانه صورت می پذیرد و تازمانی که کلیه سر فصل های آموزشی را به طورکامل یاد نگرفته باشید کلاس شما پایان نمی یابد.

با تجزبه وتحلیل در مدارات سخت افزار که در دوره های آموزش تعمیرات لپ تاپ توسط تعمیرکاران پارسیان رایانه انجام می شود کلیه ایرادها و قلق ها و در امورتعمیرات فرا داده می شود و ماهدفی جز آموزش تعمیرات لپ تاپ برای شما عزیزان نداریم.

عزیزانی که در دوره آموزشی تعمیرات لپ تاپ شرکت می نمایندپارسیان رایانه آنها رابه بازار کارهدف معرفی می نماید که بتوانند به راحتی وارد بازارکار شوند ودر آخر پارسیان رایانه یک پکیج 200گیگا بایتی در زمینه آموزش تعمیرات لپ تاپ بصورت رایگان به کلیه شرکت کنندگان در دوره  اهدا مینماید که شامل کلیه نقشه های تعمیراتی ،بایوس ها ،سرویس منوئال (service manual) یا راهنمای تعمیراتی، نرم افزارهای تخصصی ویژه سخت افزار وغیره می باشد.

افراد زیادی دوست دارند تعمیر کار شوند ولی موفق نمی شوند با ما به یک تعمیرکارحرفه ای لپ تاپ(نوت بوک)  تبدیل شوید و آینده خودرا تضمین کنیداطلاعاتی که تعمیرکاران حرفه ای هیچ گاه فاش نمی کنند با ما به هر انچه برای تعمیرحرفه ای لپ تاپ (نوت بوک)نیاز داریدبیاموزید ویک تعمیرکارحرفه ای شوید.

  • amin molayi
  • ۰
  • ۰

آموزش تعمیر مودم از دیگر دوره های پرکاربرد است که در مجتمع فنی ملی پایتخت برگزار شده و نیاز کارآموزان بسیاری را پاسخ داده است. در این مطلب درباره دوره آموزش تعمیرات مودم می خوانیم. با ما همراه باشید.

امروزه اینترنت جایگاه ویژه ای دارد و دیگر وابستگی به اینترنت فقط صرفاً جهت گشت و گذار و وقت گذرانی و به قول جوانان فقط وبگردی نیست .در دنیای امروز تمامی کسب و کارها به شدت به اینترنت و شبکه جهانی وابسته شده و در واقع بر بستر شبکه در حال اجرا هستند و حتی مشاغل سنتی نیز دیگر جایی در این دنیا ندارند تا زمانی که خود را تغییر داده و به شبکه و اینترنت نقل مکان کنند.

ابزارها و تجهیزات زیادی هم در رابطه با استفاده از شبکه اینترنت وجود دارد که از پیشرفته ترین آن ها گرفته که در اختیار متخصصان میباشند تا دستگاه های ساده تر که مخصوص کاربران و استفاده های خانگی است که نمونه ای از این ابزار مودم است که جهت اتصال کامپیوتر های خانگی به اینترنت مورد استفاده قرار می گیرد.

و اما مودم ها

همان طور که در بالا اشاره شد مودم یکی از دستگاه های مورد استفاده در خانه ها و شرکت های بزرگ و کوچک است که با استفاده از آن به اینترنت متصل می شوند.

امروزه شرکت های زیادی در زمینه خدمات اینترنت فعالیت دارند که چه خارجی و چه ایرانی باید از خدمات آن ها استفاده کرده و با پرداخت هزینه ای به صورت ماهیانه و یا سالیانه میتوانیم شبکه اینترنت خود را در اخیتار داشته باشیم. مودم ها به معنی ساده تر یک رابط هستند که ما را به اینترنت متصل می کنند.

مودم ها در مدل های مختلفی وجود دارند که هر کسی بنا بر نیاز خود باید مدل با قابلیت های مناسبی را خرداری نماید، بدیهی است که راه اندازی و کانفیگ مودم ها هم توسط افراد متخصص باید صورت گیرد، هر چند در مورد مودم های خانگی ، دارای منوی ساده ای هستند و کسی که کامپیوتر را به خوبی بلد باشد میتواند تنظیمات لازمه را بر روی مودم اعمال کرده و مودم خود را راه اندازی کند.

ولی در مورد مودم های پیشرفته تر و چند کاربره ها به دلیل سخت بودن تنظیمات آن باید افراد متخصص وارد عمل شوند که در این مورد معمولاً وقتی شما بسته های اینترنتی را از شرکت خدمات اینترنتی خریداری میکنید ، خود شرکت افراد متخصص خود را جهت نصب و راه اندازی مودم به محل ارسال می کند.

 

مودم ها هم به دلیل ماهیت خود دارای مشکلات مختلفی هستند که به صورت دسته بندی این میکشلات به دو دسته نرم افزاری و سخت افزاری تقسیم می شوند.

مشکلات نرم افزاری مودم ها نیز مربوط به فریم ویر است که معمولاً دچار هنگ کردن و یا نیاز به آپدیت پیدا می کند که در برخی مودم ها اگر آپدیت صورت نگیرد مودم از کار می افتد. حل کردن مشکلات نرم افزاری آسان است ( البته برای افراد متخصص) و با تغییرات نرم افزار و فایل اجرایی درونی و عیب یابی آن میتوان مشکلات نرم افزاری مودم را به صورت کلی برطرف نمود، ولی مشکلات سخت افزاری کمی پیچیده تر بوده و عیب و ایرادات زیادی از نظر سخت افزاری برای یک مودم پیش می آید که علل های گوناگونی دارد که میتوان از این مشکلات نوسانات برقی – خرابی های فنی و به عبارتی مشکلات فنی و … نام برد.

شما میتوانید خودتان مختصص در زمینه تعمیرات و عیب یابی مودم ها شوید!

 

 

 

تعمیرات و عیب یابی یک مودم صرف نظر از نوع و مدل آن نیازمند تخصصی در زمینه تجهیزات شبکه و عیب یابی در زمینه شبکه است که بتوانید دلیل قطع شدن های بی مورد ( به ظاهر بی مورد ) و یا حتی کند شدن ها را به خوبی تشخیص دهید و بتوانید این مشکلات را برطرف نمایید.

اگر از علاقه مندان به تعمیرات و عیب یابی مودم و تجهیزات شبکه هستید میتوانید به راحتی با شرکت در دوره آموزش تعمیرات مودم و شبکه دانش کافی در زمینه شبکه را به دست آورید تا بتوانید با انجام کارهای عملی و تمرینات نیز به مهارت بالایی در این زمینه دست پیدا کرده به یک متخصص تعمیرات تجهیزات شبکه و مدوم شوید.

لازم به ذکر است که یادگیری کار با مودم ها و عیب یابی و رفع مشکلات مودم از اصلی ترین و اولین قدم ها در زمینه ورود به بازار کار شبکه و تجهیزات شبکه است و به عنوان دروه پایه قرار گرفته است.

این دوره نیز مخصوص افرادی است که تصمیم دارند در آینده به شغل در زمینه شبکه و تجهیزات شبکه بپردازند و بازار کاری خوبی در این زمینه را به دست آودند.

رای علاقه مندان در این مجتمع برگزار می گردد.

آموزش تعمیرات مودم در کارگاه های مجهز برگزار خواهد شد و شما به صورت کاملاً عملی مشغول عیب یابی مودم و رفع عیب آن ها خواهید بود. همچنین تعمیرات مودم توسط اساتید مجرب و حرفه ای در زمینه الکترونیک و شبکه تدریس میشود تا بتوانید اطلاعات قوی و زیادی در این زمینه به دست آورید. در ادامه به چند روش عیب یابی مودم می پردازیم:

۱

در صورتی که از مودم های ADSL استفاده می کنید وبا مشکل روشن نشدن چراغ شبکه ( اینترنت ) مواجه هستید این مشکل میتواند دلایل زیادی داشته باشد که تعدادی از مشکلات ساده و برخی دیگر پیچیده هستند. به عنوان مثال در حالت ساده تر وجود نویز زیاد در خط ( سیم تلفن ) – خرابی کابل و یا پریزی که مودم را به آن متصل کردید ( پریزخط تلفن ) میتواند از اصلی ترین دلیل ها باشد و حتی باید وصل بودن و یا عدم وصل بودن خط به پریز را تست کنید.

ولی اگر مودم شما از نوع بیسیم است باید حتماً در ابتدا بررسی کنید که آیا منطقه ای که در آن هستید آیا تحت پوشش خدمات شرکت شما هست و یا خیر. در صورتی که هرکدام از موارد را بررسی کردید ولی همچنان مشکل پابرجا بود باید دیگر به صورت تخصصی وارد عمل شوید که این اطلاعات تخصصی در اختیاز افراد متخصص در زمینه تعمیرات مودم است.

۲

اگر از مودم های جیبی استفاده می کنید و به شبکه متصل نمی شوید باید در ابتدا بررسی کنید که آیا مودم شما سیم کارت را شناخته است و یا خیز ، زیرا یکی از مشکلاتی که برای مودم های جیبی پیش میآید این مورد است که مودم دچار مشکل فنی بوده و نمی تواند با سیم کارت ارتباط برقرار کند و نتیجه شما به اینترنت دسترسی نخواهی داشت.

۳

از دیگر مشکلات مربوط به مودم های جیبی که بسیاری از افراد از آن خبر ندارند خرابی باطری و بروز نوسانات برقی در داخل مودم است و این مورد به مودم و قطعات آن آسیب بسیاری وارد میکند در حالی که ظاهرا چیزی مشخص نیست و باطری عادی عمل میکند، برای تشخیص این که آیا باتری سالم است و یا خیر باید با استفاده از یک مولتی متر باتری را مورد تست قرار داده تا مشخص شود آیا دارای نوسانات ولتاژی است و یا خیر.

از علایم مشکل دار بوده باتری ریستارت شدن های خود به خودی و یا خاموش شدن های خود به خودی مودم است.

 

  • amin molayi
  • ۰
  • ۰

قصه کودکانه رایگان ها برای کودکان خردسال فقط یک محرک روانی و شنیداری نیستند، بلکه کارکردهای فراوانی برای این گروه از کودکان دارند

اکثر ما در کودکی ها ی خود روزهایی را به یاد می آوریم که بزرگترها برای سرگرم کردن و یا کوتاه نمودن شب های بلند زمستان با قصه، مثل و چیستان اعضای خانواده را گرد هم می آوردند و لحظات استثنایی و دلپذیری را در پس این داستانهای راز گونه و پر معنا فراهم می کردند لحظاتی که تا کنون در یاد و خاطره باقی مانده است.
نویسندگان حوزه کودک و نوجوان هم چنین روانشناسان رشد بر این عقیده هم رای هستند که قصه-ها برای کودکان خردسال فقط یک محرک روانی و شنیداری نیستند، بلکه کارکردهای فراوانی برای این گروه از کودکان دارند .
کودکان از طریق قصه ها با محیط پیرامون خود آشنا میشوند. هر قصه ای میتواند فضایی را به وجود بیاورد که کودکان هنگام رویارویی با نمونه های واقعی، رفتار و واکنش مناسبی را از خود نشان دهند.

قصه ها به کودکان یاری می رسانند تا ارتباط ها را درک کنند رابطه ای که بین شخصیت های یک قصه وجود دارد، می تواند به کودک یاری برساند که خود چگونه این موارد را در زندگی رعایت کند.

 

 

موضوع مهم دیگر که تاثیرزیادی بر فرایند اجتماعی شدن کودک دارد این است که قصه ها پیامها و ارزش هایی را به مخاطب خود منتقل می کنند کودک در اثر شنیدن، تکرار شنیدن و حتی فکر کردن به قصه میتواند این پیامها را جذب کند و ارزشهای خانوادگی، اجتماعی و انسانی را بگیرد.غیرمستقیم بودن این پیامها موجب میشود که برای کودک دلنشین تر، جذاب تر و دوستداشتنی تر شود

 

هم چنین قصه ها قدرت تمرکز و دقت کودکان را افزایش میدهند .کودکان در اثر شنیدن این توانایی را به دست می آورند تا بتوانند شنیدن فعال را تجربه کنند. آنها حتی برای اینکه بتوانند ماجرا را دنبال کنند، ضروری است که دقت و تمرکز لازم را برای خوب شنیدن تمرین کنند.

برای منظم شدن و فعال شدن کودکان در امور هم قصه گویی یک آموزش جذاب است قصه ها می توانند به کودکان یاد بدهند که چگونه روی کار تمرکز کنند و با دقت آن کار را پیش ببرند.

در عین حال قصه ها موجب میشوند تا کودکان بتوانند با گسترهای از کلمه ها آشنا شوند. کلمه هایی که ممکن است در گفتگوی روزانه هیچ وقت مورد استفاده قرار نگیرند همچنین قصه ها موجب می شوند تا کودکان با تجربه ها، احساسها، عواطف و شیو ههای نگرش بزرگترها آشنا شوند.

کودکان از آن جا که هنوز تجربه گستردهای در شناخت دنیا ندارند، سعی می کنند که با ارتباط دادن بین آموخته های قبلی و موضوعهای جدید به تعادل ذهن خود کمک کنند. این روند معمولا با تخیل کودک عجین میشود و او را یاری میکند که با منطق خود به کشف و شناخت دنیا اقدام کند و بر اساس چنین روندی است که از قصه های تخیلی لذت می برند و از آنها بهره برداری میکنند.
کارکردها و ارزش های قصه ها به مراتب بیشتر از آن است که بخواهد به همین چند مورد خلاصه شود. اما همین موارد با ارزش میتواند دلایل مهمی باشد که بتوان از طریق قصه ها به رشد عاطفی، اجتماعی، کلامی و ذهنی کودک یاری نمود.

 

  • amin molayi
  • ۰
  • ۰

دراهمیت قصه صوتی رایگان کودکانه گویی و خواندن با کودکان می توان با نقل قولی از افلاطون صحبت را شروع کرد . افلاطون می گوید:

« باید پرستاران و مادران را وادار کنیم فقط حکایاتی را که پذیرفته ایم برای کودکان نقل کنند و متوجه باشند پرورشی که روح اطفال از راه گفتن حکایات به دست می آورد ، به مراتب بیش تر از تربیتی است که جسم آن ها با ورزش پیدا می کند.»

 قصه ها و افسانه ها همواره در رشد و کمال ذهنی و فرهنگی انسان ها مؤثر بوده اند و به نوعی زندگی اجتماعی و فرهنگی مردم ، شیوۀ کار و تولید آن ها و رفتار ، تفکر ، احساس ، مذهب ، اخلاق و اعتقادات هر جامعه را نشان داده اند.

انسان ها برای فرار از ناکامی ها و نابرابری ها ی اجتماعی و اقتصادی و محرومیت های گوناگون،آرزوها ی شان را با آرامش خیال در قالب افسانه ها، قصه ها ، متل ها ، ترانه ها  و لالایی ها گفته اند.

قصه از ابتدای آفرینش تا کنون وجود داشته است و شاید نخستین قصه ، قصۀ آدم و حوا و نخستین قصه گو حضرت آدم باشد که ماجرای رانده شدنش از بهشت را برای فرزندانش تعریف کرد.

قصه گویی هم چنین به عنوان روشی برای آموزش ارزش های اجتماعی و اخلاقی  استفاده شده. تأکید افلاطون و ارسطو بر قصه گویی  برای کودکان نیز از همین جنبه است .

قصه دربارۀ انسان ها و اشیاء به صورتی متفاوت و با زبانی خوشایند ،آن ها را به آموختن ترغیب می کند.

درون مایۀ اصلی قصه ها آرزوی انسان ها بوده و هست . در واقع انسان ها نیازهای شان را با زبانی ساده و قابل فهم در قصه بیان می کنند. طرح  مسائل هیجان انگیز و عجیب و ظهور عوامل طبیعی ، غیر طبیعی و متافیزیکی باعث می شود شنوندگان از شنیدن قصه  لذت ببرند و انگیزۀ یادگیری در آن ها بیش تر  شود .

کودکان با شنیدن افسا نه ها ، اسطوره ها و قصه های قومی دربارۀ  جهان و آنچه در آن است  اطلاعاتی به دست می آورند و  در ذهن خود ، آرزوهای مطلوبشان را  شکل می دهند . تقریباً تمام افسانه های اقوام و ملل گوناگون این  ویژگی را دارند.

در قصه تمایلات  درونی افراد   تجسم خارجی می یابد و چهره ها و حوادث آن قابل فهم می شود. در طب سنتی هندو برای  بیماران روانی قصه ای می گفتند که مشکل خاص او را مجسم می کرد و از او می خواستند  دربارۀ آن  فکر کند . در این روش انتظار داشتند وقتی  بیمار به داستان فکر  می کند ، هم ماهیت دشواری ها و گرفتاری های آزاردهندۀ زندگی خود ر ا بشناسد و هم راه  حلی برای درمان آن پیدا کند . از میان آن چه داستان دربارۀ ناامیدی ها ، امید ها  و پیروزی  انسان بر دشواری ها و گرفتاری ها می گفت ، بیمار می توانست نه فقط چاره ای ب:.۸’ای مشکل خود بیابد ، بلکه هم چون قهرمان داستان راهی نیز برای بازیابی خویش کشف می کرد .

اما  اهمیت قصه تنها برای کمک به  رشد انسان و آموختن روش های درست ِ زندگی نیست . قصه وقتی درمان کننده است که بیمار به  جزییاتی از داستان فکر کند . جزییاتی که بیانگر  مشکلات و کشمکش های درونی و کنونی زندگی فرد است و به او کمک می کند  به راه حل های فردی برسد.

کودکی که با شنیدن قصه باور کرده است یک  چهرۀ  به ظاهر  نفرت انگیز و خطرناک ممکن است  ، به طرز سحرآمیزی تغییر ماهیت دهد و به بهترین و دوست داشتنی ترین دوست و ناجی تبدیل شود ( مثل داستان دیو و دلبر یا شاهزاده خانم و قورباغه) می تواند باور کند  کودکی را که نمی شناسد ، می تواند  بهترین دوست او

شود .اعتقاد به حقیقت قصه به او جرئت می دهد در نخستین برخورد با یک کودک ناشناس خود را کنار نکشد .

قصه ها هم شادی آفرینند و هم آموزنده . در قصه ها از واژه هایی استفاده می شود که کودکان را تحت تأثیر قرار می دهد .

اما بهترین شیوۀ قصه گویی کدام است ؟ در این زمینه ، روش های متفاوتی هست . از جمله این که لازم است بعد از گفتن هر قصه یا هنگام قصه گویی  به کودک فرصت دهیم به  قصه فکر کند و دربارۀ آن حرف بزند . این روش از نظر عاطفی و عقلی برای کودک بسیار مفید است.

برای این که داستان توجه کودک را جلب کند بهتر است سرگرم کننده باشد و کنجکاوی او را برانگیزد . هم چنین لازم است تخیل کودک را فعال کند و به او کمک کند توانایی ذهنی اش را افزایش و احساساتش را توضیح دهد.

بهتر است داستان با همۀ جنبه های شخصیتی کودک ارتباط داشته باشد و از نیازهای کودکانه وی  سوء استفاده نکند . قصه باید  نیازهای درونی کودک را جدی بگیرد و اعتماد او  را به خود و آینده اش تقویت کند.

  • amin molayi
  • ۰
  • ۰

این روزها پدر و مادرها به‌جای خواندن و تعریف کردن داستان، ترجیح می‌دهند کودک‌شان را با تماشای کارتون موردعلاقه‌شان بخوابانند. قصه‌گویی که از لذت‌های سادهٔ دوران کودکی است، مزیت‌های بسیاری به همراه دارد. پدر و مادرها باید هر شب، زمانی را صرف قصه‌گویی برای بچه‌ها کنند.

خواندن کتاب داستان با صدای بلند اصلا کار سختی نیست. اگر وقت کافی ندارید، می‌توانید یکی از داستان‌هایی را که بلدید تعریف کنید، خاطره‌ای از روزهای کودکی خودتان بگویید یا متنی را از روی گوشی همراه‌تان بخوانید. مزیت‌های قصه‌گویی، به‌ویژه برای خردسالان، کودکان پیش‌دبستانی و دبستانی‌ها بی‌شمارند.

۱۰ مزیت قصه‌گویی برای کودکان

قصه‌گویی برای کودکان

۱. پایه‌ریزی ارزش‌های درونی

کودکان در سراسر دنیا عاشق داستان هستند. آنها دوست دارند از شخصیت‌های موردعلاقه‌شان بشنوند و گاهی هم از آنها تقلید می‌کنند. با تعریف کردن داستان‌هایی با پیام‌های معنادار، بی‌تردید ارزش‌هایی مانند دانایی، روراستی، شجاعت و … در سن پایین در آنها ریشه می‌گیرند.

۲. نشان دادن ریشه‌ها و ویژگی‌های فرهنگی

با تعریف داستان‌های رایج برای کودکان یا خاطراتی از کودکی خودتان، بچه‌ها با آداب و سنت‌های گوناگون خانوادگی و اجتماعی آشنا می‌شوند. تعریف داستان‌هایی دربارهٔ افراد مختلف فامیل، آنها را با پیشینهٔ خانوادگی و نسب‌شان آشنا می‌کند.

۳. تقویت مهارت زبانی کودک

خواندن داستان با صدای بلند، کودک را با زبان، واژه‌ها و عبارت‌های جدید آشنا می‌کند. این روشی کارآمد برای آموزش کلمات تازه و چگونگی تلفظ عبارت‌هاست.

۴. تقویت‌ مهارت شنیداری کودک

بیشتر بچه‌ها نمی‌توانند برای مدت طولانی بر موضوعی خاص تمرکز کنند. همچنین معمولا به حرف زدن بیشتر از گوش دادن علاقه دارند. قصه‌گویی نه‌تنها توانایی تمرکز کودک را تقویت می‌کند بلکه آنها را مشتاق شنیدن و فهمیدن می‌کند.

۵. تقویت خلاقیت و خیال‌پردازی کودک

گوش دادن به داستان باعث می‌شود به‌جای تماشای تصاویر در ابزار‌های دیداری، شخصیت‌های داستان، مکان‌ها، جریان داستان و … را در خیالش مجسم کند. گوش دادن به داستان همچنین خلاقیت و خیال‌پردازی کودک را تقویت و او را نسبت به  ایده‌ها و اندیشه‌های متنوع پذیراتر می‌کند.


حتما بخوانید: ۱۰ بازی فوق‌العاده برای رشد مهارت‌های ذهنی و جسمی کودکان


۶. تقویت حافظهٔ کودک

با استفاده از برخی ترفندها، می‌توانید از قصه‌گویی برای تقویت حافظهٔ کودک‌تان بهره بگیرید. پس از قصه‌گویی، می‌توانید از کودک‌تان بخواهید قصه را با زبان خودش تعریف کند یا به نکته‌های خاص یا ویژگی‌های شخصیت‌ها اشاره کند. این کار هم حافظهٔ کودک را تقویت می‌کند و هم توانایی تمرکز او را افزایش می‌دهد.

۷. گسترش دید کودک

کودکان به‌سادگی امکان رویارویی با فرهنگ‌ها و شرایط اجتماعی کشورهای مختلف دنیا را ندارند. با قصه‌گویی برای کودکان، آنها را با مکان‌ها و فرهنگ‌های گوناگون سراسر جهان آشنا می‌کنید. سعی کنید قصه‌های متنوعی از کشورها و فرهنگ‌های متفاوت برای کودکان بخوانید تا دید و درک آنها را گسترده‌تر کنید.

۸. کمک به یادگیری تحصیلی

قصه‌گویی، بنیانی برای یادگیری و آموزش رسمی است. کودکان بسیاری با تکرار و بدون درک موضوعی خاص، آن را فرا می‌گیرند. قصه‌گویی به‌شکل پیوسته و تکرارشونده، به کودک کمک می‌کند درک بهتری از آنچه می‌خواند یا می‌شنود پیدا کند و هم‌زمان لذت ببرد. گاهی وقت‌ها آموزش مفاهیم درسی به‌وسیلهٔ داستانی جذاب (برای مثال موضوع کسل‌کنندهٔ تاریخی که در قالب داستانی هیجان‌انگیز بیان می‌شود) فراگیری را ساده‌تر و کنجکاوی را تقویت می‌کند.

۹. تقویت مهارت‌های ارتباطی

گاهی کودکان با وجود اینکه لبریز از حس کنجکاوی هستند، برای پرسیدن تردید دارند! قصه‌ کودکانه جدید گویی به کودک در فراگیری هنر طرح پرسش‌های درست، کمک می‌کند. همچنین به آنها نشان می‌دهد چطور مکالمه‌ کنند و اعتماد به نفس آنها را تقویت می‌کند. خواندن و شنیدن داستان صوتی کودکانه به‌شکلی تکرارشونده، توانایی سخنوری کودکان را بهبود می‌بخشد.

۱۰. کمک به رویارویی با موقعیت‌های دشوار

بیشتر وقت‌ها موقعیت‌های دشوار، کودکان را گیج و سردرگم می‌کند. داستان‌هایی با موضوع آدم‌هایی که در موقعیت‌های دشوار قرار می‌گیرند، به کودک کمک می‌کند درک بهتری از چنین موقعیت‌هایی پیدا کند. بهتر است برای کودکان داستان‌هایی تعریف کنید که نشان می‌دهند رنج و سختی هم مانند شادی و خوشی، بخشی از زندگی هستند. داستان‌های مناسب به کودکان کمک می‌کنند با موقعیت‌های گوناگون و به‌طور کلی زندگی، بهتر روبه‌رو شوند.

روش‌ درست قصه‌گویی

روش درست داستان گویی برای کودکان

همان‌قدر که قصه‌گویی برای کودکان مهم است، انتخاب روش درست قصه‌گویی نیز اهمیت دارد. نکاتی که در ادامه می‌خوانید به شما کمک می‌کنند به روش درست برای کودکان قصه بگویید.

۱. بلندی قصه

قصه نباید خیلی بلند یا خیلی کوتاه باشد. داستان کودکان خیلی کوتاه ممکن است امکان انتقال پیام درست را نداشته باشد. در سوی مقابل، داستان خیلی بلند ممکن است کودک را کسل کند. با در نظر گرفتن سن و دیگر شرایط، دربارهٔ بلندی داستان تصمیم بگیرید.

۲. محیط راحت و آسوده

فضایی راحت و آسوده را برای تعریف داستان فراهم کنید. محیط و حس مناسب را برای خواندن یا تعریف کردن داستان خلق کنید.

۳. مقدمهٔ مناسب

اگر خودتان داستان تعریف می‌کنید، برای کودک روشن کنید کجا و از چه کسی آن را شنیده‌اید. برای او توضیح بدهید که چطور شنیدن این داستان به شما کمک کرده است و چطور می‌تواند به او کمک کند. سعی کنید از همان آغاز، توجه کودک را جلب کنید.

۴. توصیف مناسب

هنگام تعریف داستان، از حرکات مناسب دست، بدن و چهره غافل نشوید. می‌توانید با صداهای متفاوت از زبان شخصیت‌های مختلف صحبت کنید یا از کودک‌تان بخواهید این کار را انجام دهد تا جذابیت داستان را بیشتر کنید.

۵. صحبت با صدای رسا اما به‌آهستگی

باید به اندازهٔ کافی بلند اما شمرده و به‌آهستگی قصه را تعریف کنید. صدای شما باید همان حسِ‌ موجود در قصه را منتقل کند. متناسب با قصه، بلندی و لحن صدایتان را تغییر دهید؛ در بخش‌های گوناگون و به تناسب موقعیت مکث کنید.

۶. درگیر کردن کودک با قصه

با به‌کارگیری عبارت‌های مختلف یا پرسیدن سؤال‌هایی مانند «می‌دونی چطوریه؟» کودک را درگیر قصه کنید. همچنین می‌توانید از آنها بخواهید دربارهٔ پیام داستان یا آنچه از آن فهمیده‌اند، صحبت کنند.

 


حتما بخوانید: تفکر خلاق در کودکان چطور پرورش می‌یابد؟


 

توصیه‌هایی برای قصه‌گویی بهتر به کودکان

توصیه هایی برای قصه گویی برای کودکان

برخی فعالیت‌ها هنگام قصه‌گویی، به تقویت خلاقیت کودکان کمک می‌کند. در این فعالیت‌ها، معمولا ایده‌ای انتخاب و پرورده می‌شود. در ادامه چند فعالیت جذاب برای بچه‌ها به شما پیشنهاد می‌کنیم.

۱. قصه‌گویی همراه با عکس‌های خانوادگی

کودک‌تان را تشویق کنید تا برای عکس‌های مختلف داستان‌هایی تعریف کنید. برای نمونه، عکس روز تولد او یا عکسی از برف‌بازی خانوادگی برای داستان‌پردازی مناسب‌اند.

با انتخاب عکس‌های مختلف، به‌نوبت داستان عکسی را که انتخاب کرده‌اید، تعریف کنید.

می‌توانید با انتخاب چند عکس از کودک‌تان بخواهید، آنها را بر اساس ترتیب زمانی مرتب کند.

عکسی از رویدادی خاص انتخاب کنید و از دل‌بند‌تان بخواهید با توجه به نشانه‌های موجود در عکس (لباس عروس، کیک، کلاه بوقی و …) داستانی برای آن تعریف کند.

کودک‌تان را تشویق کنید تا چند عکس (۱۰ تا یا کمتر) را انتخاب، آنها را به ترتیب زمانی مرتب کند و داستانی برای آنها بسازد. تماشای اینکه آنها کدام عکس‌ها را انتخاب می‌کنند و چه داستانی برای آنها می‌سازند، دل‌پذیر است.

۲. قصه‌گویی با نقش‌ و نگارها

این کار جذابیت بی‌حدی به روند داستان‌نویسی می‌افزاید. نقش و نگارها، ابزار شگفت‌انگیزی برای تحریک خلاقیت، تقویت به‌کارگیری مداد و قلم و افزایش خنده و لبخند هستند!

نخست باید نقش‌های مختلفی گردآوری کنید. نقش‌هایی از حیوانات، خودروها، گل و گیاه و … به صفحه‌ای برای افزودن نقش‌ها به آن یا کاغذی برای نوشتن داستان روی آن نیاز دارید.

می‌توانید کودک را تشویق کنید نگاره‌های مختلف را با رنگ‌های گوناگون رنگ کند. همچنین می‌توانید از او بخواهید نگاره‌های گوناگونی را انتخاب کند و برای آنها داستانی بسازد.

هنگام داستان‌نویسی می‌توانید اشتباهات آنها را اصلاح کنید و واژه‌های جدید به آنها یاد بدهید. این کار بسیار سرگرم‌کننده است و جنبهٔ آموزشی قابل‌توجهی دارد.

خودتان باشید

در پایان دوباره یادآوری می‌کنم که سبک قصه‌گویی شما اهمیت بسیاری دارد. روش قصه‌گویی شما نباید برای کودک‌تان و حتی خود شما یکنواخت و خسته‌کننده باشد. شما هم می‌توانید از آنچه می‌خوانید لذت ببرید.

قصه‌گویی در رشد و پیشرفت کودکان نقش بسزایی دارد. کودک دل‌بندتان نباید چنین فعالیت ساده اما به‌شدت مهمی را از دست بدهد. همین حالا به‌دنبال قصه‌ای مناسب برای زمان خواب کودک عزیزتان باشید.

  • amin molayi